En av alla mammasanningar

Barn / baby, babyboy, bebis, bebismys, boy, karlskoga, livetmedbebis, mamma, mammasanning, naknasanningen, pojkmamma, sanning, william / Permalink / 0
Jag börjar mer och mer förstå vad det innebär att prioritera sina tider när man har barn. Hur man lägger upp dagarna, och att MAN KAN komma sent ibland. 
Många undrar vad man gjorde innan man skaffade barn... Ja, det börjar förstå hur dom tänker.
Sedan att försöka ha ett hushåll att ta hand om. Hundar att aktivera. En sambo som också vill ha sin tid. Så ska man försöka få iordning saker och ting när William sover.
Men har man en son som typ tar små powernaps så då hinner man inte mycket alltså om dagarna. Jag försöker så mycket jag kan. Försöker med småknep som många har gett mig. Och JA, jag låter han få skrika lite, för det dör dom inte av.
Någon annan som har tips på att få dom att sova djupare?
Jag tycker att han somnar snällt, men fort man ska lägga ner han i vaggan eller sängen så vaknar han strax därefter..
 
Så NEJ, jag har inte städat här hemma.
NEJ, gräset är inte klippt på länge.
NEJ, jag har inte bakat så mycket som jag ville
NEJ, jag har inte vikt tvätten.
JA, det är dåligt med sömnen.
JA, mina kläder kan lukta bebisspya.
Frågor på det?
 
 
Försök sova när han sover säger många... JO, hur lätt är inte det?
Jag har ALDRIG sovit mitt på dagen annars i mitt vuxna liv (om jag inte har varit sjuk eller så, men det räknas inte). Och det är inte så lätt att bara börja göra det heller.. Det är ju vid hans sovstunder jag vill göra något som jag tycker är roligt, intressant, som måste göras, sysslor osv.
Men detta är ju bara en period. Snart är han så gammal så han inte ens vill mysa med mamma. 😝
 
Såhär kan det se ut när Mattias kommer hem, och då kanske han PRECIS har somnat.... Mysigt, JA, men det är en jobbig period också. Sova gör man en annan gång! 😆
#livetmedbebis
 
Till top