Hundarnas nya foder - Purina PRO Plan

Hund / Permalink / 0

Inlägget är inte sponsat eller i någon form av samarbete.


Sen 7 år tillbaka har hundarna fått ätit Algguttens hundmat. Vi har varit jätte nöjda, och deras magar och klor osv har varit toppen. Men vi har inte riktigt fått till pälsen än. Och jag vill ha en bra pälskvalité på dom. För ”min” ras ska ha mer päls till skillnad emot vissa andra raser. Och då har jag som hundägare lite krav på fodret såklart!  

Sen 2 månader tillbaka så har vi faktiskt provat ett helt nytt foder – Purina PRO Plan.

Har sett många flattar och uppfödare som använder detta foder, så varför inte prova tänkte jag. Och mycket riktigt så tycker jag att i alla fall Cavas päls börjar komma fram mer och mer, och hon har mer aptit än innan. Den andra typ dör om hon inte får sin frukost i tid… Lite skillnad på hur dom reagerar på mat här hemma 😜
Och Ginnis öron har länge varit jätte kladdiga, och det har faktist minskat! Inte helt borta. Men minskat. Om det är fodret, eller om det är miljön kan jag inte säga än. På hennes blodprov hon gjorde för allergi-utredning visade det sig att det var vissa saker i utomhusmiljö som hon kunde vara allergisk emot. Exakt vad minns jag inte, men hon får vaccin var 4e vecka.

 

Men överlag så är jag nöjd med detta foder.
Det är snällt emot plånboken, hundarna mår bra av det och jag tycker att pälsarna börjar sätta sig.
Så detta foder kommer vi behålla väldigt länge om inget drastiskt händer! 😄

Vad äter era hundar för foder? 

 


Till top