RLD N

Ginnis / Flatcoatedretriever, alggutten, algguttenshundmat, cacisprettylittlething, poweredbyalgguttenshundmat, rally, rallylydnad, rallyobdience, retriever, rldn, teamcacis / Permalink / 0
Igår tävlade vi i Rallylydnad nybörjarklass!! Och äntligen fick vi till det 3e och sista kvalificerade poängen för att få titeln!! Så nu har Ginnis ett tillägg i stamtavlan.  
RLD N Caci’s Pretty-Little-Thing. 

Men om jag ska få skriva av mig lite så… 
Ingen av banorna så kände jag att jag inte hade med henne. Hon nosade HELA tiden och det är inget som hon gör annars.. Hon ville inte alls (fast jag vet att det har gått super på träningarna), hon ställde sig inte upp vid stå. Men ändåså fixade vi till poäng så det räckte. Det var verkligen på håret… 69p i första omgången och 72p i andra. 70p är uppflyttningspoäng. Vi har fått högre poäng förut så hon är duktig!! ;) 
Jag är van med Vimsas (förra hunden) poäng som låg runt 85-100p och mer arbetsvillig. :p 
Sen var ju jag såklart nervös, var längesen vi tävlade. Och inte nog med det så är det ju husses hund tjej. 😊 Vi har inte alls samma kemi som jag och andra hunden hade. Lite synd då hon är jävligt rolig att träna. 
Kan det bero på att vi hade en nattgäst fredag-lördag och sov borta lördag-söndag? Var hon trött? Ja många funderingar hade jag igår efter tävlingen. Men det är inget att grubbla ner sig för. 
Igår så gjorde hon sitt bästa helt enkelt, och jag gjorde mitt bästa. Men vi klarade det ändå! 
Vi får börja nosa på fortsättningsklassen nu! 😊🤩

Du kan om du vill Ginnis, lilla gumman! 💜💜🤩

Och Grattis till Tina som fick 2st uppflyttningspoäng. 
En tävling till så fixar ni det!! 😊

(null)

(null)

(null)



Till top