Hejdå 2021 och hej 2022!

Allmänt / Permalink / 0
✨ 2021 ✨
 
 
Då var det dags för yttligare en årsresumé. 2021, även detta år som man kan lägga bakom sig.
Jag hade hoppats att detta år skulle vara ett bra aktivt år. Men tyvärr fortsatte denna pandemi och mycket av det som var planerat gick inte att genomföra. Fast det har varit ett år som man inte har kunnat gjort så mycket så har det hänt en del ändå. 


🙋🏻‍♀️ Jag fick äntligen en tillsvidareanställning.
💔 1 tråkig och 1 hemsk händelse detta år. Inom loppet av 5 dagar så blev min 11 veckors valp ormbiten och 2 dagar senare fick min äldsta tik magomvridning och klarade sig inte efter komplikationerna som blev. Saknar henne som tusan. Hade inte planerat att hon skulle gå bort så tidigt.
🐶 Vimsa (hon som gick bort) hann med att tävla i fortsättningsklass och fick titeln RLD F. 
🐶 Ginnis har också fått tävlat rallylydnad och har 2 uppflyttade resultat. Och några utställningar blev det innan det stängdes ner igen.
🐶 Cava har fått ställts ut några ggr och har börjat en hel del med grunderna på rallylydnad/lydnadsmomenten.
🏃🏻‍♀️ Jag sprang mina första 5km och mina första 10km (utan hund!). Och jag sprang även mitt 4e K9- biathlon lopp, och iår blev det med Bella (mina föräldrars ena hund). 
🐴 Jag red på islandshästar under första vinterperioden av 2021. Så kul!
🔫 Jag har jagat mer än vanligt. Jagat några gånger med JAQT-Örebro även detta år, fick träffa några gamla och några nya att dela jaktintresset med  🤩😍🍁🌲


💙💚 Jag måste även tacka våran sponsor @algguttens_hundmat för att ni ser till att mina hundar får det bästa fodret så de orkar med allt tok vi hittar på. Vi hoppas på ett bättre och såklart aktivt 2022!✌️

Vad ser vi fram emot 2021?
Att alla tävlingar går till det normala igen. Att man kan åka på lydnadstävlingar, utställningar, k9-lopp, även lopp för MIN del mm. Mycket mer jakt och såklart önskar vi ha ett skadefritt år. 2021 har varit dyrt år med akuta vetrinärkostnader. Hoppas vi slipper det iår!
Jag och tjejerna hoppas på ett bättre kommande år. Ett år som världen kan öppna upp igen och att Covid-19 är borta.


Håll i, håll ut, håll avstånd!! 💗
 
 
 
 
✨✨ GOTT NYTT ÅR!! ✨✨
✨✨ GOTT NYTT 2022!! ✨✨
 
 
 
 
Till top